Hallonpaj med smuldeg.
Foto: Anna_Shepulova / iStockphoto
Hallonpaj med smuldeg.

Hallonpaj – smulpaj med mandel

4,3 (8 röster)

Sväng ihop en enkel smulpaj med hallon till eftermiddagsfikat.
Servera med hemgjord vaniljsås, vaniljglass eller grädde så blir det ännu godare.
Om du får hallon över kan du gärna använda dem till garnering.

Hallonpaj

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g hallon, färska eller frysta
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 125 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 0.5 dl mandel, flagad (kan uteslutas)

Gör så här

Av: Aftonbladet

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK