Lammfilé med timjan och gröna ärtor

Av Godare

(2)

Vad tycker du?

Lammfilé med timjan och gröna ärtor

Lammfilé med timjan och gröna ärtor – bjud på en enkel och underbart god rätt med lamm och gröna ärtor i påsk. Recept ur Jessica Frejs bok ”Fest på 30 min”.

Lamminnerfilé med krämiga gröna ärtor och timjan.

Ingredienser

  • 1 kgLamminnerfilé
  • 2 vitlöksklyftor
  • 600 gfrysta ärtor
  • 1 krukafärsk timjan
  • 150 gparmesanost, eller annan smakrik vällagrad ost
  • 20 körsbärstomater
  • 2 krmSalt
  • 2 krmnymald svartpeppar
  • 40 gSmör, att steka i
  • 1 dlPinjenötter
  • 1 dlVitt vin, eller mousserande vin
  • 3 dlvispgrädde
  • 1 mskKycklingfond, koncentrerad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Lammfilé med timjan och gröna ärtor