Så fixar du godaste och krämigaste äggröran

4,2 (13 röster)

– Nu ska jag visa hur du kan göra den godaste äggröran, säger kocken Mattias Larsson i programserien ”Stekskolan”.

Till äggröran serverar han lite smörstekt bröd, knaperstekt bacon, tomat och riven västerbottenost – det blir en supergod brunchmacka.

– Jag berättar också om tricket hur man får äggröran att hålla sig krämig under hela brunchbjudningen.

Toast med äggröra, knaperstekt bacon, riven västerbottenost, tomat och basilika

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 12 skivor bacon
  • 4 skivor toastbröd
  • 50 g västerbottenost
  • 100 ask cocktailtomater
  • smör
  • salt
  • Äggröra

  • 6 ägg
  • 0.5 dl vispgrädde
  • smör
  • salt
  • Till servering

  • basilika

Gör så här

Av: Aftonbladet

Laddar ...

LÄS VIDARE