Svamp Rydberg
Svamp Rydberg

Svamp Rydberg

3,7 (15 röster)

Middagstips

Biff Rydberg är en riktig klassiker som är perfekt som bjudmat. Pepparroten fräschar upp något otroligt och dijonsenapen funkar som en krämig sås. Recept ur Siri Barjes kokbok Vegan på 5 ingredienser.

Svamp Rydberg

  • Ingredienser

  • 6 potatisar , stora och fasta
  • 2 lökar, stora, gula
  • 500 g blandsvamp
  • 100 g grönkål
  • 1 bit bit pepparrot
  • Basvaror

  • 2 msk rapsolja
  • 4 msk veganskt smör
  • salt och svartpeppar
  • Till servering

  • dijonsenap

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

Till shoppen

LÄS VIDARE

Laga veganskt med Siri Barje

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Vegansk mat

Vegetarisk mat

MER OM GODARE

Biff Rydberg med senapskräm

40 min

Gyoza med het dippsås

1 h

Laga middag med max fem ingredienser

Olivburgare med persiljemos

45 min

Morotsbiffar med sötpotatis och fetaost

30 min

Gnocchi – så enkelt lagar du den goda potatispastan

20 min

Pizza med salsiccia och mozarella

2 h

Blomkålsgratäng – lättlagad, krämig och god

40 min

Laxlasagne med spenat

30 min

Veckans helgtips: Kycklingschnitzel – frasig, saftig och god

30 min

Fried rice med räkor och kyckling

45 min

Krämig kräftsås med hemgjord pasta

1 h 15 min

Färsfyllda paprikor från Balkan

1 h 30 min

Bjud på krämigt god lax

40 min

Kantarellpaj med västerbottensost

1 h 30 min

Spaghettiomelett med skinka

30 min

Enchilada – gott alternativ till tacos

40 min

Kyckling med jordnötssås

45 min

Ugnsstekt falukorv med potatismos

35 min

Pasta med räkor och parmesan

20 min

Kycklingsoppa med gnocchi och spenat

30 min

Veckans godaste kyckling

1 h

Kycklingfilé – i smakrik tomatsås

35 min

Kycklingburgare med thailändska smaker

30 min