Korvstroganoff – så lagar du den godaste
Foto: STEFAN MATTSSON
Korvstroganoff – så lagar du den godaste

Middagstips: Korvstroganoff

3,7 (38 röster)

Krämig korvstroganoff är mat man minns från barndomen.
Korv, grädde och tomatpuré blir en supergod gryta att äta med matvete eller ris.
Enkel och god vardagsmat som är klar i ett nafs.

Korvstroganoff

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 portion matvete, eller jasminris
  • 1 dl ärtor
  • 400 g falukorv
  • 2 gul lök, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt och peppar
  • smör, att steka i

Gör så här

Av: Clara Öhrn

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK