Glutenfria äggmuffins med 3 fyllningar

Av Godare

(13)

Vad tycker du?

Glutenfria äggmuffins med 3 fyllningar

De här soliga och matiga äggmuffinsen kan du enkelt variera efter smak. Perfekta till frukost, brunch eller att ta med på utflykt.

– Barnens favorit är bacon, min är soltorkade tomater med hackad spenat och vitlök, säger kostrådgivaren Cecilia Folkesson.

Med 3 fyllningar.

Ingredienser

  • 4 ägg, beroende på storlek
  • 1 skvättvatten, eller mjölk
  • Salt och peppar

Tomat/Basilika

  • färska tomater
  • fetaost
  • färsk basilika
  • 1 nypaflingsalt

Spenat/Soltorkad tomat

  • hackad färsk spenat
  • Skivade soltorkade tomater
  • Hackad vitlök
  • flingsalt

Kantareller/Bacon

  • smörstekta kantareller
  • knaperstekt bacon
  • svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glutenfria äggmuffins med 3 fyllningar