Johan Jureskogs burgare på vildsvin – så gör du
Vildsvinshamburgaren Go wild! finns på Jureskogs. Så här gör du din egen.
Vildsvinsburgare
Ingredienser
- 500 g vildsvinsfärs
- 100 g talg, eller ister
- 1 msk olja
- salt och svartpeppar
Rödlöksmarmelad
- 1 rödlök, stor
- 1 msk olja, eller smör
- 1 msk rödvinsvinäger
- 1 msk socker
- 3 msk rårörda lingon
- 3 msk barbequesås
Tryffel- och timjansaïoli
- 3 dl majonnäs, köpt eller hemgjord
- 1 vitlöksklyfta
- tryffelolja
- torkad timjan
- 4 hamburgerbröd
- saltgurka, skivad
- rostad lök
Gör så här
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Vegotrenden växer – rekordmånga äter inte kött

Därför är viltkött så klimatsmart

Trasig pasta – vardagsvariant på lasagne





40 min

Pappas kantarellomelett





15 min

Avokado- och valnötssallad med ljummen ädelostsås





10 min

Melonkulor med wasabi och sesam





10 min

Farmors rustika rödbetsbiffar





40 min

Så länge har vi ätit vegetarisk mat

Boosta immunförsvaret med en grön drink
3 min

Mumsig och mättande wrap med bönor
30 min

Ljuvlig lättlagad linssoppa





30 min

Snabba middagstipset – pasta med vegansk tonfiskröra





10 min

Så lagar du maten som förbättrar ditt humör
Experten: Så länge håller maten

Laga klimatsmart barnmat med Jessie Sommarström

Vinodlare: ”Vattenbrist har blivit en mardröm”

Så blir laxen smartare mat

Nu satsar även köttjätten på vegetarisk vardagsmat

Billig och god mat – bra för hälsan och planeten

Ajvarpasta med zucchini, halloumi och kaprisbär
15 min

Morotssås med soltorkade tomater
1 h

Skafferichili med kanel och jalapeno

Libapizza med svartkål, zucchini och rosmarinolja





25 min

Bibimbap på svenska
40 min