Italiensk bönsallad

Av Godare

(5)

Vad tycker du?

Italiensk bönsallad

Här är en härlig italiensk bönsallad till buffébordet. Ett bra vego-alternativ med halvtorkade körsbärstomater, salladslök och dressing med persilja och salvia.

Recept från boken ”Lättlagade bufféer för hela året”, av Maud Onnermark.

Läcker bönsallad till buffén.

Ingredienser

  • 2 burkarcannellinibönor, à 400 g
  • 3 Salladslökar
  • 1 burkhalvtorkade körsbärstomater i olja, à 180 g

Dressing

  • 1 mskVitvinsvinäger
  • 3 mskolja, från tomatburken eller olivolja
  • 1 dlpersilja, finhackad
  • 8 salviablad, finhackade
  • 1 tskSalt
  • 0,5 tskSvartpeppar, nymald

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Italiensk bönsallad