Rotselleri på tre sätt med brynt smör
Foto: Susanna Blåvarg
Rotselleri på tre sätt med brynt smör

Rotselleri på tre sätt med brynt smör

3 (2 röster)

Rotsellerin som intar tre former – krispig, picklad och krämig – möter smör, solrosfrön och parmesan vilka tillsammans tar smakerna till nya höjder. Med detta recept imponerar du på de flesta, och visar upp hur kreativiteten kan flöda i ditt kök. Smaklig måltid!

Rotselleri – recept på tre sätt

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 rotselleri, skalad
  • 0.5 dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g smör
  • 1 dl solrosfrön
  • 2 msk persilja, hackad
  • 100 g parmesan
  • salt

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK