Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter
Foto: Emma Mattsson
Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

4,8 (5 röster)

Fira påsk - tips för påskhelgen

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter. Prova Paolo Robertos sallad med blandade salladssorter och toppa med en riktigt god vinägrett blandad av olivolja, citronsaften och salt.

Insalata con verdure e pinoli arrostit

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 salladshuvud, eller 1 kruksallad (litet)
  • 1 ekblads- eller endivsalladshuvud , litet
  • 1 frisésalladshuvud, endast de inre ljusa bladen
  • rucola, en rejäl näve
  • 2 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 morötter
  • 150 g sockerärter
  • 2 bladselleristjälkar
  • 15 körsbärstomater
  • 2 msk pinjenötter
  • Dressing

  • 4 msk olivolja
  • 2 msk citronsaft, färskpressad
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

LÄS VIDARE

MER OM GODARE