Hallontiramisu – klassiker på nytt vis
Tiramisu är en riktig klassiker bland de italienska desserterna Här är en variant med hallon där du också kan byta marsalavinet mot flädersaft.
Servera i snygga lager i glas och toppa med några färska hallon.
Hallontiramisu
Ingredienser
- 2 dl vispgrädde
- 250 g mascarpone
- 0.5 dl florsocker
- 200 g hallon, cirka
- 2 msk marsalavin, eller flädersaft, koncentrerad
- 1 lime, finrivet skal
- savoiardkex
- citronmeliss
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Så gör du klassikern päronhalvor i ugn





15 min
Efterrätter du fixar på ett kick
Hallon- och apelsinsviss





15 min
Knedle – annorlunda dessert med plommon





40 min
Ayla Canpunars pannacotta med tre olika toppings





1 h
Cheesecake i glas med rabarberkompott





35 min
Banana split – klassikerna alla älskar





10 min
Hemligheten bakom den perfekta pannacottan
Bananglass – världens enklaste recept





10 min
Melonslush med lime och mynta





10 min
Friterad pizzadeg med nutella
15 min
Fransk körsbärspudding





1 h
L’avventura - Vasastans Italienare
Fluffig chokladmousse på nolltid
Stekta äpplen med vaniljmascarpone





25 min
Karamelliserade popcorn – så gör du





20 min
Piña Colada-paj





50 min
Skördetider – här är bären vi vill frossa i
Nostalgitripp: Populäraste rätterna från förr

Kockparet: Mat är ju kärlek
Tonfiskcarpaccio med blomkål och hallon





30 min
Matcha pannkakor med hallon och pistage





30 min
Hallonrutor – enkelt och gott





50 min
Pepparkakstårta med hallonmousse och vit chokladsmörkräm





1 h 20 min