Pizza bianco med löjrom
1 h
Julbordets viktigaste för många är revbensspjäll.
Den knäckigt kryddiga glazen är fantastisk, tipsar kocken Niklas Ekstedt.
Av: Aftonbladet
Recept ur boken ”Niklas Jul” (Triumf förlag), Foto: Heléne Pe, Wolfgang Kleinschmidt.
1 h
1 h 30 min
20 min
15 min
1 h
45 min
40 min
30 min
2 h 10 min
15 min
2 h
50 min
20 min
2 h 10 min
30 min
1 h
1 h 10 min
50 min
35 min
40 min
50 min
1 h
1 h
1 h 30 min
20 min
15 min
1 h
45 min
40 min
30 min
2 h 10 min
15 min
2 h
50 min
20 min
2 h 10 min
30 min
1 h
1 h 10 min
50 min
35 min
40 min
50 min
1 h