Kantarellbruschetta med parmesan
Kantarellbruschetta med parmesan

Kantarellbruschetta med parmesan

4,5 (11 röster)

Tilltugg och snacks

Supergod kantarellbruschetta med en twist. Parmesan, vitlök och persilja gör kantarellerna extra goda. Perfekt att servera på kräftskivan.

Kantarellbruschetta med parmesan

  • Ingredienser

  • 400 g kantareller
  • 1 baguette
  • 1.5 vitlöksklyfta
  • 2 schalottenlök, stora
  • 1 dl persilja
  • 1 dl parmesanost, hyvlad
  • smör
  • olivolja
  • salt och peppar
  • balsamicosirap

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Äntligen – nu kommer kantarellerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Tilltugg och snacks

Recept

Mat & dryck

Förrätt

Svenska recept

MER OM GODARE

Kalasa på kantareller

Kantarellmacka – äkta vardagslyx

20 min

Nu är det dags för kräftfest

Ostbricka extra allt

Hjortronsylt

1 h 30 min

Smördegspaket med valnötskräm och päron

45 min

Krutonger med sojabönpesto

45 min

Kryddig chutney på gröna tomater

1 h

Supersnabb grönkålspizza

20 min

Bakad ricotta med salsa verde

Så gör du de bästa smörrebröden

10 min

Snabba, goda pizzabullar

40 min

Grönkålschips – supergoda snacks

40 min

Chèvre chaud med fikon och pepparkaka

Bakad ost med fikon och pecannötter

20 min

Frasiga grönkålschips

20 min

Potatis med nubberöra – gott tilltugg

45 min

Smarrigt tilltugg på julbordet - för alla!

1 h 30 min

Krispig inlagd gurka fixar du snabbt

1 h 10 min

Hemgjorda marsipanlimpor

20 min

Skinkmacka med het oströra

10 min

Saftiga matsäcksbullar med julskinka

1 h

Kryddiga teriyaki-tapas

2 h

Olé - spanska solbitar till förrätt

35 min