Hallonsorbet

Foto: Colourbox

Hallonsorbet – med smak av äkta hallon

5 (1 röst)

Efterrätter - Recept på goda desserter

Hallonsorbet – det här är något helt annat än masstillverkad sorbet från affären. Den här både doftar och smakar av ljuvliga hallon.

Viktigt att tänka på är att sorbeten bör frysas i minst 4 timmar innan den serveras.

Hallonsorbet

  • Ingredienser

  • 500 g hallon, tinade
  • 250 g socker
  • 1 msk citronsaft, av en halv citron
  • 1.5 dl vatten
  • 3 äggvitor

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

Till shoppen

LÄS VIDARE

Mörk chokladglass

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Efterrätt

MER OM GODARE

Får jag inte dessert blir jag arg!

Toscapäron med vaniljsås utan vanilj

20 min

Så odlar du rosmarin