Ingredienser
- 600 glaxfilé, utan skinn
- Koriander, eller någon annan ört till garnering
Smaksättningar
- 1 msktandoorikrydda
- 2 mskMatyoghurt 8%
- 2 dlTeriyakisås
- 1 tskrostade sesamfrön
- 4 tskdukkha
picklad gurka
- 1 gurka
- 1 tskfint salt
- 0,5 morot
- 0,6 dlRisvinäger, eller vitvinsvinäger
- 0,6 dlströsocker
picklade böngroddar
- 0,5 lBöngroddar, färska
- 0,5 tskSalt
- 2 tskrostade sesamfrön
- 1 tskSesamolja
- 0,5 vitlöksklyfta, riven
- 1 Salladslök, tunt skivad
- 1 mskgräslök, fint skuren
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Tareq Taylor
Tareq Taylor är en välkänd kock och kokboksförfattare. Han har vunnit ”Kockarnas kamp”, varit julvärd i SVT och synts i tv-program som ”Trädgårdstider” och ”Över Atlanten”. På Godare får vi följa med på en kulinarisk resa i ”Tareq Taylor's Nordic Cookery”. Här lagas det mat från hela Norden, med spännande människor och matupplevelser i världsklass.
Visa 39 recept