Så mycket mat ska du ha i stekpannan
Publicerad:
Uppdaterad:
Uppdaterad:
Godare
När du steker kött, fisk eller grönsaker får du inte ha för mycket i stekpannan. Det säger kocken Markiz Tainton och tipsar i videon om perfekt mängd för att du ska lyckas matlagningen.
Markiz Taintons nya tv-program
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck. Häng med!
Publicerad:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM MAT & DRYCK
Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen
Därför ska du aldrig riva vitlök
Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk
Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!
Tricket som tar kryddorna till en ny nivå
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Mandelröra med ricotta och mynta
Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott
Ärtröra med smak av basilika
Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Här är Markiz härliga matresa
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Tapasfest med Markiz
2 h
Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz
Få inspiration till helgens matlagning från chatten
”Det godaste jag ätit”
Så gör du tomatsalsan som passar till allt
Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan
Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen
Därför ska du aldrig riva vitlök
Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk
Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!
Tricket som tar kryddorna till en ny nivå
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Mandelröra med ricotta och mynta
Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott
Ärtröra med smak av basilika
Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Här är Markiz härliga matresa
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Tapasfest med Markiz
2 h