Emma Brink Rask

Av Emma Brink Rask

Frasvåfflor – så blir de helt perfekta

Av Emma Brink Rask

(239)

Vad tycker du?

Frasvåfflor – så blir de helt perfekta

Frasvåfflor – klassiskt frasiga och så goda.

– De här är gjorda efter konstens alla regler med vispad grädde och kolsyrat vatten i smeten så de blir perfekt frasiga, säger Emma Brink Rask.

Den 25 mars är det våffeldagen, så bara att hugga i.

4 portioner i receptet blir cirka 10 våfflor.

Frasvåfflor serverade med vispad grädde och sylt.

Ingredienser

Våfflor

  • 100 gSmör
  • 1 dlvispgrädde
  • 4,5 dlvetemjöl
  • 1 tskBakpulver
  • 1 msksocker
  • 1 krmSalt
  • 3 dlmjölk
  • 1 dlVatten Kolsyrat Naturell

Servera med

  • sylt och grädde

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Frasvåfflor – så blir de helt perfekta

Emma Brink Rask

Emma Brink Rask

Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.

Visa 23 recept