Ingredienser
- 600 gSojafärs, formbar
- 1 rödlök, finhackad
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 5 soltorkade tomater, finhackade
- 0,5 krukabasilika, finhackade blad
- 2 mskPinjenötter, rostade
- Salt och svartpeppar
Tomat- och löksallad
- 400 gtomater, blandade färger
- 1 rödlök, finhackad
- 1 Schalottenlök, finhackad
- 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
- 0,5 citron, pressad saft
- 1 Lime, pressad saft
- 2 mskpersilja, finhackad
- 2 mskOlivolja
- Salt och svartpeppar
Kall bearnaise
- 2 dlNaturell yoghurt, t ex av soja eller havre
- 2 mskmajonnäs, t ex äggfri
- 1 Schalottenlök, finhackad
- 1 tskVitvinsvinäger
- 1 tskDijonsenap
- 2 tskdragon, torkad
- 2 tskkörvel, torkad
- 0,5 krmGurkmeja, för färg
- 0,5 tskSalt
- svartpeppar