Brownie med hallonmousse, chokladfluff och maränger
Älskade, goda, lyxiga brownies! I det här avsnittet av ”Festligare Fika” med Andréa Brändström visar hon en tunnare variant av brownies med chokladfluff, hallonmousse och randiga maränger.
1 portion ger cirka 12–15 brownies.
Ingredienser
Browniebotten
- 120 gsmör
- 120 gMörk choklad
- 1,5 dlStrösocker
- 1,5 dlmuscavadosocker, ljust
- 1 tskVaniljsocker
- 2 ägg
- 3 dlVetemjöl
- 2 mskkakao
- 1 krmsalt
Chokladfluff
- 75 gChoklad
- 150 gvispgrädde
Hallonmousse
- 250 gfrysta hallon, tinade
- 1 dlgelésocker
- 2 dlvispgrädde
Maränger
- 4 äggvitor
- 2,5 dlStrösocker
- pastafärg
Dekoration
- färska hallon
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Andréa Brändström
Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.
Visa 20 recept