Pannkaksrulle med varmrökt lax och dill

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Pannkaksrulle med varmrökt lax och dill

”Färga och smaksätt pannkakan med spenat så känns den både matigare och nyttigare. Fyll sedan rullen med en krämig mousse av varmrökt lax och pepparrot.”

Receptet är ur Emma Brink Rasks kokbok ”Tårtor & smörgåstårtor till årets alla fester och högtider”.

Färgglad pannkaksrulle med varmrökt lax och dill.

Ingredienser

Spenatpannkaka

  • 20 gsmör
  • 150 gVetemjöl
  • 0,5 tskSalt
  • 600 gmjölk
  • 3 Ägg
  • 70 gBabyspenat

Laxmousse

  • 300 gLax, varmrökt
  • 125 gfärskost
  • 15 gfärsk pepparrot, riven
  • 60 gDill, finhackad
  • 30 gmajonnäs
  • 200 gCrème fraiche
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pannkaksrulle med varmrökt lax och dill