Så blir potatismos fluffigt och extra gott
Om du ska göra potatismos eller puré så har kocken Markiz Tainton ett grymt tips till dig – som gör att potatisen enklare suger upp smakerna från smöret och grädden. Spana in videoklippet nedan!
Markiz Taintons nya tv-program
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Vanliga missen många gör när de steker

Därför ska du aldrig riva vitlök

Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen
Vad blir det till middag?
Flankstek med ugnsbakad blomkål





1 h 15 min

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar
Superenkel middag: Laga allt i en gryta





1 h 10 min

Biffsashimi och räkor med chimichurri-topping





2 h
Undvik missen – det är så här du ska marinera





20 min
Koriander – så smakar den allra mest

Välkommen till tv-kanalen Godare
Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

Lyxa till maten med smörslungad potatis
Så får du perfekt couscous som Markiz
Felet som alla gör med tomatpuré
Så väljer du rätt citroner i affären





25 min
Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton
Markiz goda kyckling





35 min
Markiz Tainton svarade på frågor om godaste helgmaten
Vindaloo med grillade lammspett, naanbröd och rostade nötter





1 h 30 min
Senapsgriljerad lax
1 h 30 min