Sparris – servera primören med hasselnötter

Av Nina Kindbro

(4)

Vad tycker du?

Sparris – servera primören med hasselnötter

Sparris med hasselnötter passar lika bra som förrätt som på buffén. Recept ur boken ”Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal”, av Katarina Nordgren och Tomas Södergren (Semic förlag).

Sparris med parmesan

Ingredienser

  • 1 buntGrön sparris
  • flingsalt
  • 2 mskHasselnötter
  • Olivolja
  • Parmesan

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sparris – servera primören med hasselnötter

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.