Så steker du extra god kyckling
Stekt kyckling ska vara så där härligt saftig, mjuk och smakrik. Kocken Mattias Larsson delar med sig av sina bästa tips för en helt perfekt stekt kyckling serverad i en wrap med goda tillbehör.
Ingredienser
- 500 gkycklingbröstfilé, med skinn
- 8 tortillabröd
- 1 krukakrispsallad
- Olivolja
- Salt och svartpeppar
Currycreme
- 1,5 dlCrème fraiche
- 0,5 Äpple
- 2 tskHonung
- 2 tskcurry
- Salt
Chilipicklad gurka
- 150 ggurka
- 1 chili
- 0,5 dlättika
- 0,5 dlströsocker
- 1 dlVatten
- Salt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept