Vardagsfavoriter

presenteras av

Vegofärsbullar med rödbetor och vitlökssås
Foto: Thinkstock
Vegofärsbullar med rödbetor och vitlökssås

Vegofärsbullar med rödbetor och vitlökssås

3,4 (108 röster)

Vegofärsbullar med rödbetor och vitlökssås.
Sätt smak på färsen med rödbetor, kapris och senap. Servera med vitlökssås, sallad och klyftpotatis.

Färsbullar med rödbetor och vitlökssås

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Vegofärsbullar

  • 500 g vegofärs
  • 150 g rödbetor, färska
  • 1 msk kapris
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • olivolja, till stekning
  • smör , till stekning
  • Klyftpotatis

  • 700 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • Sås

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 krm vitvinsvinäger
  • salt, efter smak
  • svartpeppar, efter smak

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN