Gräddfilspannacotta
Foto: Helén Pe
Gräddfilspannacotta

Gräddfilspannacotta

3,4 (16 röster)

Den italienska gräddiga puddingen pannacotta är väldigt god, men kan kännas väl mäktig. Här är en lite fräschare variant där en del av grädden är utbytt mot gräddfil. Toppa med färska bär och lite kaksmul. Recept av Tareq Taylor ur kokboken Det goda livet.

OBS! Tid tillkommer med 3 timmar i kylen till tillagningstiden.

Gräddfilspannacotta

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1.5 gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 2 krm vaniljpulver
  • 3 dl gräddfil
  • Till servering

  • färska bär, t ex jordgubbar
  • mandelskorpor, smulade

Gör så här

Av: Nina Kindbro

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK