Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Lyxig förrätt med råraka med hummerröra

Av Mattias Larsson

(109)

Vad tycker du?

Lyxig förrätt med råraka med hummerröra

En frasig och krämig förrätt som blir perfekt start på en läcker 3-rättersmiddag.

– Ett lyxigt, men relativt enkelt recept som går bra att förbereda, säger kocken Mattias Larsson.

Ett alternativ till löjrom är stenbitsrom eller tångkaviar.

Ingredienser

råraka

  • 350 gfast potatis
  • Salt
  • smör

Hummerröra

  • 2 kokta humrar, urtagna
  • 1 Gul lök
  • 4 mskmajonnäs
  • 0,5 fänkål
  • 1 mskcitronjuice
  • Salt

Till servering

  • Dill
Frasig råraka med lyxig hummerröra toppade med citronpicklad fänkål.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Lyxig förrätt med råraka med hummerröra

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.

Visa 59 recept