Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia
Med det här goda receptet kommer brysselkålen att bli populärare än någonsin.
– Brysselkål behöver smakkompisar som salsiccia, då blir de jättegoda, tipsar matkreatören Markiz Tainton.
Krossade brysselkål med rosmarin toppad med salsiccia
Ingredienser
- 1 kg brysselkål
- 150 g salsicca
- 2 kvistar rosmarin
- 1 msk sherryvinäger
- olivolja
Topping
- 1 dl mandlar, rostade
- ädelost
- salt och peppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Se våra mest gillade recept

Saffransquinoa





30 min
Apelsindressad brysselkål
20 min
Kryddpepparstekt seitan med friterad brysselkål
1 h
Salsiccia penne





50 min
Brysselkålskimchi
2 h
Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt
Marinerade lammkotletter med ratatouille





1 h
Sveriges populäraste pizza: ”Säljer två i sekunden”
Choklad- och hallonswiss





Bjud på romantisk meny till alla hjärtans dag
Smashed potatoes med vita bönor och rostad lök
30 min
Surkål – här är grundreceptet





1 h
Rödbetscarpaccio med getostkräm





45 min

Smarta sista minuten-tipsen till julbordet

Trasig pasta – vardagsvariant på lasagne





40 min
Så gör du äkta italiensk tomatsås till pizza





10 min
Jason Diakité om världens godaste köttfärssås
Felet som alla gör med tomatpuré
