Toscapäron med vaniljsås utan vanilj

Av Godare

(45)

Vad tycker du?

Toscapäron med vaniljsås utan vanilj

Toscapäron – söt smak av bakverk från förr. I stället för vaniljsås blandas kondenserad mjölk med krämig yoghurt. Laga i portionsskålar eller i en stor form. Recept ur ”Den nya skåpmaten” av Jenny Damberg.

Toscapäron med vaniljsås utan vanilj

Ingredienser

  • 1 burkPäronhalvor, i lag, à 410 g

Toscasmet

  • 50 gSmör
  • 0,75 dlkondenserad mjölk, sötad
  • 1 dlMandelspån
  • 2 mskvetemjöl

Vaniljsås

  • 1 dlkondenserad mjölk, sötad
  • 3 dlyoghurt, rysk

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Toscapäron med vaniljsås utan vanilj