Grillade päron med karamelliserade valnötter
30 min
Pot de crème är barnsligt gott, som len, lyxig vaniljpudding som ändå känns vuxen tack vare de inlagda bären som serveras till. Det är också smidigt att allt går att förbereda flera dagar i förväg och bara slänga in i ugnen en stund innan de ska ätas.
Recept ur boken ”Vinter hos Wood” av Sofia Wood.
30 min
1 h 10 min
30 min
40 min
20 min
5 min
1 h
1 h 30 min
1 h 30 min
1 h 20 min
1 h
10 min
30 min
10 min
1 h 15 min
1 h
35 min
30 min
50 min
10 min
30 min
1 h 10 min
30 min
40 min
20 min
5 min
1 h
1 h 30 min
1 h 30 min
1 h 20 min
1 h
10 min
30 min
10 min
1 h 15 min
1 h
35 min
30 min
50 min
10 min