Kesoplättar, snabbt och gott.
Foto: Thinkstock
Kesoplättar, snabbt och gott.

Kesoplättar – gott, nyttigt och enkelt

3,4 (378 röster)

Kesoplättar – är du sugen på något gott är kesoplättar perfekt att röra ihop och steka. Fyllda med protein och förvånansvärt nyttiga. Servera direkt från stekpannan för att få den bästa smaken och ha mosade färska bär eller stekta äpplen eller bananer som tillbehör.

Kesoplättar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk, eller dubbla mängden dinkelmjöl
  • 0.5 krm salt
  • 0.5 krm vaniljpulver
  • olja, till stekning

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Foto: Thinkstock
Hot tuna melt, en amerikansk drömmacka.
Foto: Thinkstock
Tortillabröd med ostig fyllning.