Saffrans-och solrosröra

Av: 

Aftonbladet

Godare

Kocken Markiz Tainton lagar en härlig röra på getost, saffran och solroskärnor. Röran passar perfekt till kyckling, kött, matvåfflor eller till ostbrickan.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Saffrans-och solrosröra till våfflor.

Foto: Godare
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gör du frasiga kokosvåfflor

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Kycklingrecept

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

MER OM GODARE

Så gör du frasiga kokosvåfflor

Mandelröra med ricotta och mynta

Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror

45 min

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker