Saffrans-och solrosröra

Av: 

Aftonbladet

Godare

Kocken Markiz Tainton lagar en härlig röra på getost, saffran och solroskärnor. Röran passar perfekt till kyckling, kött, matvåfflor eller till ostbrickan.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Saffrans-och solrosröra till våfflor.
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gör du frasiga kokosvåfflor

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Kycklingrecept

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

MER OM GODARE

Så gör du frasiga kokosvåfflor

Mandelröra med ricotta och mynta

Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror

45 min

Ärtröra med smak av basilika

Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Därför ska du aldrig riva vitlök

Här är Markiz härliga matresa

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!

Smarta knepet när du saltat maten för mycket

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Markiz Taintons gröna shakshuka

30 min

Markiz goda kyckling

35 min

Laga Markiz krämiga pasta

50 min

Superenkel middag: Laga allt i en gryta

1 h 10 min

Vanliga missen många gör när de steker

Vad blir det till middag?

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar

Läs chatten om helgens godaste grillmat med Markiz Tainton

Välkommen till tv-kanalen Godare

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min