7 kaffebryggare från populära märken som gör gott kaffe

Av: 

Ida Gustafsson

Artikeln innehåller annonslänkar

Texten innehåller annonslänkar (läs mer här)

En bra kaffebryggare är enkel att använda och gör gott kaffe.
Här listar vi några av de populäraste kaffebryggarna på marknaden.

Kaffebryggaren är en standard i många hem och den perfekta presenten att ge bort till studenten som ska flytta hemifrån eller som bröllopspresent till brudparet. En bra kaffebryggare är enkel att använda och det är förstås ett extra plus om den brygger kaffet snabbt och för den som dricker många koppar är det perfekt om det finns en termoskanna så att kaffet håller sig varmt länge.
Här nedan listar vi några av de mest googlade kaffebryggarna från kända märken som finns på marknaden.

Moccamaster kaffebryggare

Moccamaster Automatic är en uppskattad bryggare för att den är enkel att använda och snabb: den brygger en hel kanna kaffe (10 koppar) på sex minuter. Bryggaren kostar en hel del, men det är en bra investering för kaffeälskaren. Moccamaster har flertalet reservdelar såsom extrakannor, reservlock med mera som gör bryggaren användbar riktigt länge. Läs mer och köp här (annons).

Kaffebryggare från Smeg

Gullig och bullig kaffebryggare i pastellfärgad retrodesign som ger en härlig färgklick till köket. Denna kaffebryggare från Smeg har har en 1,2 liters vattentank och brygger som mest 10 koppar. Läs mer och köp här! (Annons)

Liten kaffebryggare

Perfekt bryggare för singelhushållet, bryggaren från Rig-tig saknar en bryggkanna – du brygger kaffet rakt ner i din kaffekopp eller din termosmugg på väg till jobbet. Kaffebryggaren brygger högst 04, liter åt gången och tar lite plats och ryms i de allra flesta kök, bryggaren säljs även i en ljusblå variant. Läs mer och köp här (annons).

Wilfa kaffebryggare

Kaffebryggaren Classic tall från Wilfa har en stilren design som passar alla kök. Bryggaren är snabbt och brygger ditt kaffe mellan 4–6 minuter, beroende på hur många koppar du vill brygga. Kannan rymmer upp till 12 koppar. Läs mer och köp här (annons).

Kaffekokare från Electrolux

Kaffebryggare från Electrolux i rostfritt stål med LED-display. Bryggaren kan brygga 10 stora koppar och har en timerfunktion så att du kan ladda bryggaren på kvällen för att få nybryggt kaffe på morgonen. Läs mer och köp här (annons).

Kaffebryggare från WMF med termoskanna

Brygg en kanna kaffe på morgonen och njut av en varm kopp till frukost, förmiddagsfikat och en kopp efter lunch med WMF Lumero kaffebryggare med termoskanna. Kaffebryggaren brygger 8 stora koppar kaffe och har en inbyggd timer. Läs mer och köp här (annons).

Kaffebryggare från Melitta

Klassiska kaffebryggaren Aroma signature från Melitta som brygger 10 koppar kaffe och har en vattenbehållare på 1,25 liter. Läs mer och köp här (annons).

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "ABC" finns hos Nordic Nest – förhandsboka nu innan de tar slut!

Extern länk från Nordic Nest

Köp här!


Publisert:

LÄS VIDARE

Godare kaffe med kaffekvarn som maler hela bönor

ÄMNEN I ARTIKELN

Texten innehåller annonslänkar (läs mer här)

Kaffe

MER OM GODARE

Artikeln innehåller annonslänkar

Fina dukar som uppgraderar dukningen – 9 köptips

Artikeln innehåller annonslänkar

8 festliga dekorationer till sommarfesten

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Perfekta bröllopspresenter – under 1000 kr

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

9 smarta presenter alla studenter vill ha