Vildsvin i öl – servera med grönsaksstuvning

Av Godare

(16)

Vad tycker du?

Vildsvin i öl – servera med grönsaksstuvning

Norske stjärnkocken Tom Victor lagar vildsvinslägg i öl – serverat med krämig grönsaksstuvning. Strö över gräslök och servera läggen ovanpå grönsakerna med skyn runtomkring.

Ingredienser

Vildsvinslägg

  • 4 lägg av vildsvin
  • 1 flaskaöl, mörkt
  • vatten
  • Salt och peppar
  • 3 mskolivolja
  • 2 lökar, delade i fyra delar
  • 6 vitlöksklyftor
  • 1 kvistrosmarin

Grönsaksstuvning

  • 0,25 huvudKålrot
  • 0,5 rotselleri
  • 5 Jordärtskockor
  • Salt och peppar
  • 3 dlgrädde
  • 2 mskgräslök, hackad
Vildsvinslägg i öl, serveras med grönsaksstuvning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Vildsvin i öl – servera med grönsaksstuvning

Ämnen