Bagaren Sébastien Boudet flyttade från Frankrike till Sverige 2001.– Jag har kämpat för bra bröd sedan dess, säger han. 
Foto: MAGNUS SANDBERG
Bagaren Sébastien Boudet flyttade från Frankrike till Sverige 2001.– Jag har kämpat för bra bröd sedan dess, säger han. 

Chouquettes

5 (2 röster)

Använd alltid ekologiska råvaror, uppmanar bagaren Sébastien Boudet. Här tipsar han om ett av sina bästa recept: Chouqettes!

En portion räcker till 50 stycken.

Chouquettes

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 300 g vetemjöl
  • 250 g vatten
  • 250 g mjölk
  • 5 g fleur de sel, fint havssalt
  • 5 g strösocker
  • 250 g osaltat smör
  • 500 g ägg
  • pärlsocker, till garnering

Gör så här

Av: Aftonbladet

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK