Nudlar med renskav och bönor

Av Godare

(14)

Vad tycker du?

Nudlar med renskav och bönor

Nudlar med renskav och bönor – asiatiska smaker gör sig fantastiskt bra ihop med vårt fina, hållbara viltkött. Eftersom köttet är så smakrikt behövs det inte heller så mycket av det. Recept ur klimatsmarta kokboken Eat good av Johan Rockström, Malin Landqvist och Victoria Bignet.

 Nudlar med renskav och bönor

Ingredienser

  • 240 gRenskav, fryst
  • 300 gsötpotatisnudlar
  • 1 Gul lök, stor
  • 1 Morot
  • 2 mskRapsolja
  • Salt och peppar
  • 2 dlSojabönor

Sås

  • 1 chili, röd
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 mskIngefära färsk
  • 1,5 dlJapansk sojasås
  • 0,5 dlRapsolja, eller majsolja
  • 1 mskHonung

Till servering

  • Koriander
  • Rostade sesamfrön

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Nudlar med renskav och bönor