Glutenfria löjromsvåfflor

Av Catarina König

(5)

Vad tycker du?

Glutenfria löjromsvåfflor

Glutenfria våfflor – fluffiga belgiska våfflor gjorda på mandelmjöl och fiberhusk toppas med löjrom, crème fraiche och rödlök av mästerkocken Catarina König. Perfekt till både lunch och middag eller att fira våffeldagen med.

Catarina Königs glutenfria belgiska våfflor med löjrom och crème fraiche.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1,5 dlvispgrädde
  • 2 tskfiberhusk
  • 1,5 dlMandelmjöl
  • 1,5 tskBakpulver
  • 1 krmSalt
  • 1,5 dlriven västerbottenost, ev lite mer
  • 125 gLöjrom, gärna Kalix
  • 2 dlCrème fraiche
  • 1 rödlök, liten
  • gräslök, till garnering
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glutenfria löjromsvåfflor