Ostron med citron, mignonette och Tabascogratiné ur boken ”Vinter hos Wood”.
Foto: Nordstedst
Ostron med citron, mignonette och Tabascogratiné ur boken ”Vinter hos Wood”.

Ostron på tre sätt

4,5 (2 röster)

Middagstips

Ostron med citron, mignonette och Tabascogratiné – så vackra, så festliga och som små kallsupar av havet.

Recept ur boken ”Vinter hos Wood” av Sofia Wood.

Tid tillkommer med 3 timmar för nedfrysning.

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 24 ostron
  • Tabsacogranite?

  • 1 dl tomatjuice
  • 5 tabasco, droppar
  • 1 msk vodka
  • 1 msk citronsaft
  • 0.5 tsk örtsalt
  • Mignonette

  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1 krm strösocker
  • 1 msk citronsaft
  • svartpeppar
  • Till servering

  • 2 citroner, i klyftor
  • krossad is

Gör så här

Av: Elisa Amorelli

Laddar ...

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK