Spenat och valnötsrisoni
Spenat och valnötsrisoni

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

3,5 (31 röster)

Spenat och valnötsrisoni – ett recept recept med värme från Italien. Lägg upp spenatrisonin på tallrikar, lägg kycklingen ovanpå och toppa med örtcitronetten och lite riven parmesan.

Spenat och valnötsrisoni

  • Örtcitronette

  • 1 kruka basilika
  • 2 msk pressad citron
  • 45 g olivolja
  • 0.5 krm peppar
  • 1 tsk salt
  • Kyckling

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 1 dl parmesan, grovriven
  • 8 blad basilika
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olja
  • tandpetare
  • Spenat- och valnötsrisoni

  • 2.5 dl risoni
  • 1 dl valnötter, hackade
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 15 g olivolja
  • 1 påse babyspenat
  • salt och svartpeppar

Gör så här

LÄS VIDARE