Rårakor med sötpotatis och halloumi
Rårakor med sötpotatis och halloumi

Rårakor med sötpotatis och halloumi

4 (24 röster)

Middagstips

Rårakor med sötpotatis och halloumi – snabb, enkelt och gott. Rårakor går fort att göra och kan varieras med olika smaksättningar. Här har vi använt sötpotatis och halloumi.

Rårakor med sötpotatis och halloumi

  • Ingredienser

  • 0.5 sötpotatis
  • 75 halloumi
  • 1.5 msk majsstärkelse, cirka
  • 1 klick smör
  • salt och svartpeppar
  • Till servering

  • cocktailtomater
  • rucola
  • balsamvinäger

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Sötpotatissoppa med bacon

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Lunchrecept

Sötpotatisrecept

Halloumirecept

Vegetarisk mat

MER OM GODARE

Kryddig halloumikebab med vitlökssås

15 min

Halloumipytt med härligt örtsmör

30 min

Krispiga sötpotatis pommes frites – fixa utan fritös

2 h 40 min

Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter

50 min

Ugnsbakad spetskål och sötpotatis med chili- och ingefärsdressing

1 h

Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi

40 min

Nudelsallad med krispig kyckling

35 min

Köttfärslimpa med viltsmak och chèvre

Ostkaka med kardemumma och körsbärssylt

Raggmunkar med pepparrotsröra och rökt lax

Ugnspannkaka med grönkål och ädelost

”När jag lagar mat är jag väldigt snäll mot mig själv”

Omelettmuffins på rester

Thaimarinerad lax i tortillabröd

Citrusdoftande sås till laxen

20 min

Raviloi all’uovo – Lotta Lundgrens recept

1 h 30 min

Laxburgare – magiskt god lax

30 min

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

45 min

Kräftsoppa – len, kryddig och krämig

30 min

Fylld kalvschnitzel med gorgonzola

45 min

Citronköttbullar i tomatsås

45 min

Ugnsstekt falukorv med potatismos

35 min

Pasta med paprika och mortadella

1 h

Sjömansbiff med två typer av öl

1 h 30 min