Stekpannebröd kallas också stompa.
Stekpannebröd kallas också stompa.

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

3,6 (149 röster)

Bakrecept

Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra.
– Det här är min sambos favoritbröd. Tapiokamjöl ger verkligen ett härligt tuggmotstånd i brödet. Det kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet, säger Fredrik Nylén.
Recept ur Fredrik Nyléns bakbok ”Matbröd”.

8 portioner blir 8 bröd

Stekpannebröd

  • Ingredienser

  • 100 g tapiokamjöl
  • 100 g majsmjöl
  • 1 tsk brödkryddor, malda
  • 0.5 tsk bikarbonat
  • 0.5 tsk salt
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Langos – superlätt att göra själv

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Recept

Bröd recept

Bakning

MER OM GODARE

Formfranska

1 h 45 min

Frallor på bara 10 minuter

20 min

Baka bröd med Fredrik Nylén

Valnötsbröd

1 h 40 min

Kalljästa rödbetsfrallor

1 h 15 min

Chokladkolasnittar –segsöta favoriter

30 min

Mjölkchokladbiskvier med ljuvligt len fyllning

1 h 30 min

Kladdkakedammsugare – suget ökar

30 min

Chokladpudding – så blir den supergod

20 min

Chokladmoussetårta med mandelbotten

1 h

Så bakar du gott bröd – snabbt och enkelt

Bananbröd – perfekt att baka av bruna bananer

1 h 15 min

Surdegsbabka med choklad

1 h 15 min

Snabba tunnbröd

45 min

Piadina – så gör du italienska tunnbröd

30 min

Focaccia art

2 h 25 min

Saffransfrallor – gula och doftande

1 h 10 min

Örtbröd – enkelt och otroligt gott

20 min

Annelie Andersson: ”Bakningen ligger i mitt DNA”

Stansade scones – snabbt och enkelt

20 min

Lantbröd på råg

2 h

Filmjölkslimpa med solroskärnor

1 h 45 min

Focaccia med tomater och basilika

1 h 30 min

Fixa frallor med en härligt seg skorpa

1 h 15 min