Fredrik Nylén

Av Fredrik Nylén

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

Av Fredrik Nylén

(150)

Vad tycker du?

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra och där Tapiokamjöl ger ett härligt tuggmotstånd.
– Det här är min sambos favoritbröd, säger Fredrik Nylén.

8 portioner blir 8 bröd. Tapiokamjöl kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet.

Recept ur Fredrik Nyléns bakbok ”Matbröd”.

Stekpannebröd kallas också stompa.

Ingredienser

  • 100 gtapiokamjöl
  • 100 gmajsmjöl
  • 1 tskbrödkryddor, malda
  • 0,5 tskBikarbonat
  • 0,5 tskSalt
  • 3 dlgräddfil

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

Fredrik Nylén

Fredrik Nylén

Fredrik Nylén kan det där med bakning. Redan 2013 var han med i “Hela Sverige bakar”, i dag skriver han kokböcker, är fotograf och driver den framgångsrika bloggen Fredriks fika hemma från köket i Hofors. Fredrik är utbildad kock och här på Godare delar han med sig av recept på knapriga småkakor, doftande bröd och smarriga desserter.

Visa 23 recept