Bönröra serverad med rädisor och bröd

Foto: Robin Lorentz Allard

Siri Barjes färgglada bönröra

4 (2 röster)

Middagstips

Bönröra med spenat – röror är toppen som förrätt, det är lätt att slänga ihop och du kan ha i lite vad som helst.
Dessutom är det trevligt att dippa. Siri Barje har lagat den här knallgröna röran som är full av smak.

Bönröra med spenat, vårlök, persilja och sesamfrön

  • Ingredienser

  • 2 burk vita bönor
  • 70 g färsk spenat
  • 1 kruka persilja
  • 3 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 skvätt vatten
  • krm salt och peppar
  • 0.5 citron, saften
  • 1 msk sesamfrön

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

ANNONS EXTERN LÄNK

Hitta kärleken! Bli medlem hos oss på mötesplatsen och möt din nya partner :)

Mötesplatsen

LÄS VIDARE

Våren är här - Siri Barje lagar middag

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Vegetarisk mat

Veganska recept

Tillbehör mat

Svenska recept

MER OM GODARE

Radjama från Kashmir

40 min

Empanadas de pino – köttfärspiroger

1 h

Bönröra av edamamebönor

10 min