Braised sticky tofu

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Braised sticky tofu

”Vi använder en svensk lite fastare tofu till den här rätten. Och vårt ris är ungefär så närproducerat som det går, ekologiskt italienskt – även om sorten är japansk”.

Recept från stockholmsföretaget Tamam har skapat en egen takeaway-variant för mindre svinn och godare mat.

Tofu med aubergine.

Ingredienser

  • 500 gTofu
  • 1 bukettbroccoli
  • 0,5 Aubergine
  • 1 dlSojabönor
  • 4 portionerris

Gochujangsås

  • 2 mskgochujang
  • 2 mskljus sirap
  • 2 mskJapansk soja
  • 2 tskSesamolja
  • 2 tskättika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 mskriven ingefära
  • 1 tsksvartpeppar, grovmalen

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Braised sticky tofu