Pajdeg till söta pajer
Pajdeg – till söta pajer passar en deg med socker i. Florsocker ger en jämn och smidig deg. Grädda pajen med fyllning eller gör ett skal och fyll det med godsaker när den är färdiggräddat.
Pajdeg till söta pajer
Ingredienser
- 3 dl vetemjöl
- 1 krm salt
- 1 dl florsocker
- 175 g smör, kylskåpskallt
- 2 ägg
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Björnbärspaj – med vit chokladgrädde





1 h 30 min
Så blir pajskalet perfekt frasigt
Gräddbullar – fluffiga drömmar





1 h 30 min
Budapestrulle – klassiskt bakverk





2 h
Napoleonbakelse – en riktig kondisklassikern





Apfelstrudel – klassiskt bakverk med äpplen





40 min
Äppelkaka med knaprig topping





1 h 20 min
Vaniljkräm





40 min
Äppelrospaj – imponera med sötaste pajen





2 h
Rödavinbärsmuffins med choklad





30 min
Bjud på gofika – 3 läckra godsaker
Baka med äpplen – fem fantastiska recept
Fredrik Nylén bakar i regnbågens alla färger
Färgsprakande regnbågskaka





1 h 20 min
Citronsockerkaka med röda vinbärsglasyr





50 min
Dessertpizza med mascarpone och färska bär





15 min
Jordgubbscheesecake





40 min
Lättfryst passionsfruktscheesecake





30 min
Spröda hjärtan fyllda med citronkräm





1 h
Äppelcheesecake med tre goda smaker





1 h
Knapriga och lätt sega chocolate chip-kakor





30 min
Makroner med hallon





45 min
Smulpaj med rabarber och jordgubbar





35 min
Rabarberkaka med marängtäcke





45 min