Rabarberkräm
Rabarberkräm

Rabarberkräm – en älskad klassiker

3,4 (17 röster)

Efterrätter - Recept på goda desserter

Rabarberkräm – klassisk kräm med härligt syrliga rabarber väcker barndomsminnen till liv. Servera med mjölk eller ovispad grädde.

Rabarberkräm

  • Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 1.5 dl strösocker
  • 4 dl vatten
  • 2 msk potatismjöl

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Rabarberkaka med mandel

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Efterrätt

MER OM GODARE

Panacotta med vit choklad och färsk mango

30 min

Kolapaj med marängtopp

1 h 30 min

Flan de huevo

1 h

Varma päron med ost

20 min

Blåbärsglass – med massor av blåbär

20 min

Isglass med två olika smaker

20 min

Vegansk pavlova med basilika och bär

4 h 15 min

Äggtoddy – krämigt god och söt dessert

10 min

Hallontarte – vaniljfyllning och syrliga hallon

2 h

Matchaglass – läckert grön och svalkande

20 min

Rårörd vaniljsås – så gott och enkelt att vispa ihop

10 min

Chokladfudge med mandel och blåbär

20 min

Chokladmousse med saltad mandelgrädde

10 min

Grillade päron med karamelliserade valnötter

30 min

Mörk chokladglass

40 min

Mjölkchokladparfait med kakaonibs

20 min

Temperera choklad – så enkelt är det

Pot de crème med inlagda bär

1 h 15 min

Goda återvinnarglassen

5 min

Guanajacremeux med portvinskokta körsbär och mandelkaka

1 h 30 min

Vit chokladostkaka

1 h 20 min

Dulceymousse med hasselnötssablé, kolasås och aprikos

1 h 30 min

Glace au four

1 h

Chokladfondant – smältande gott

30 min