Mazarinpaj med björnbärskräm
1 h 30 min
Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting. Smaksätt frostingen med söta geléhallon, lite extra rosa blir den med någon droppe karamellfärg. Recept ur Emma Brink Rasks bok Baka och spritsa.
Gör frostingen i förväg, den ska kallna helt i 4–5 timmar. Kladdkakan ska också svalna innan frostingen kan spritsas på.
1 portion i receptet ger en kaka med cirka 10 bitar.
1 h 30 min
1 h 10 min
5 h
40 min
1 h
40 min
30 min
30 min
20 min
20 min
50 min
1 h
20 min
1 h
20 min
50 min
1 h
1 h
15 min
1 h 40 min
1 h 30 min
1 h 10 min
5 h
40 min
1 h
40 min
30 min
30 min
20 min
20 min
50 min
1 h
20 min
1 h
20 min
50 min
1 h
1 h
15 min
1 h 40 min