Cheesecake i glas med rabarberkompott

Av Godare

(25)

Vad tycker du?

Cheesecake i glas med rabarberkompott

Som en cheesecake fast serverad i glas, utan att behöva använda ugnen.

Den här härliga jordgubbs- och rabarberkompotten har cheesecake-kräm och digestivesmul i både botten och på toppen. Mums.

Jordgubbar och rabarber är en riktig favorit att kombinera.

Ingredienser

  • 300 gRabarber
  • 150 gJordgubbar
  • 0,75 dlströsocker
  • 1 tskVaniljsocker

Färskostvisp

  • 200 gfärskost, naturell
  • 1,5 dlvispgrädde
  • 0,5 dlströsocker
  • 1,5 tskVaniljsocker

Botten och toppen

  • 5 digestivekex, eller andra goda kakor, t ex havrekakor

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Cheesecake i glas med rabarberkompott