Majsbröd, gyllene och gott.
Majsbröd, gyllene och gott.

Majsbröd – gott, mjukt och saftigt

3,6 (99 röster)

Bakrecept

Majsbröd – härligt gult och läckert doftande majsbröd, ät nybakat med en klick smör på eller värm upp i mikron om det legat någon dag eller två.

Majsbröd

  • Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk socker
  • 0.5 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Baka ljuvligt doftande bröd med Fredrik Nylén

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Bakning

Högtider

Amerikansk mat

MER OM GODARE

Så gör du söta mumier av brownies

30 min

Pepparkaksbollar – friterade ljuvligheter

2 h

Vaniljhorn – lättbakade och favoritgoda

2 h

Kanelkaka med äpplen

1 h 20 min

Kalljästa rödbetsfrallor

1 h 15 min

Formfranska

1 h 45 min

Baka bröd med Fredrik Nylén

Stekpannebröd – stompa

20 min

Saffransfrallor – gula och doftande

1 h 10 min

Kolapaj med lingon

35 min

Jessica Frej – så fixar du julen utan stress

Saffranskladdkaka

40 min

Servera kladdkakan med julkänsla

Naanbröd – så bakar du de goda bröden

3 h 20 min

Pepparkaksmuffins – sockersöta godingar

30 min

Fyllda lussesemlor – fantastiskt goda

2 h

Jordnötsrutor – med rice krispies

30 min

Lefsa – matigt och gott tunnbröd

3 h 30 min

Flatbread – fluffigt och gott

40 min

Libabröd – gott och mångsidigt

40 min

Strawberry Mojito Cheesecake

30 min

Vintrig amaretto och vaniljsockerkaka

1 h

Saffranskrans – godast till adventsfikat

2 h

Så gör du helt perfekt kristyr

10 min