Markiz Taintons knep INNAN du steker kycklingen

Av: 

Aftonbladet

Godare

Är du trött på torra kycklingfiléer? I videon visar Markiz Tainton ett smart knep för att få kycklingen extra saftig.

Gör det här innan du lägger kycklingen i stekpannan.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck. Häng med!

Enkla knepet för saftig och god kyckling.
Publisert:

LÄS VIDARE

Knepet när du saltat maten för mycket

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Kycklingrecept

MER OM GODARE

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Vanliga missen många gör när de steker

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Därför ska du aldrig riva vitlök

Smarta knepet när du saltat maten för mycket

Vad blir det till middag?

Superenkel middag: Laga allt i en gryta

1 h 10 min

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar

Markiz goda kyckling

35 min

Tapasfest med Markiz

2 h

Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min

Välkommen till tv-kanalen Godare

Tricket som ger ännu fräschare grönsaker

25 min

Succégrillning med goda marinader

Så gör du en supersnabb kålsallad

30 min

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Det NYA tricket som tar sparris till nya höjder

25 min

Lyxa till maten med smörslungad potatis

Markiz Tainton svarade på frågor om godaste helgmaten