Camilla Hamid

Av Camilla Hamid

Rabarbermarängpaj – syrligt och sött

Av Camilla Hamid

(8)

Vad tycker du?

Rabarbermarängpaj – syrligt och sött

Syrligt möter sött i den här vackra rabarbermarängpajen. En kanonkombo med sprött pajskal, krämig rabarberfyllning och fluffig maräng. Recept ur Camilla Hamids bok ”Baka utan ugn”.

Rabarbermarängpaj

Ingredienser

Pajskal

  • 20 Savoiardikex
  • 100 gSmör

Fyllning

  • 500 gRabarber, färsk eller fryst
  • 2 Citroner, saften (ca 2 dl)
  • 1 dlVatten
  • 2 äggulor
  • 3 dlsyltsocker
  • 50 gSmör

Maräng

  • 2 äggvitor
  • 0,5 dlströsocker

Topping

  • myntasocker, eller färsk mynta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rabarbermarängpaj – syrligt och sött

Camilla Hamid

Camilla Hamid

Med sina hybridbakverk och förkärlek till prinsesstårta är Camilla Hamid receptkreatören och kokboksförfattaren som gör succé på sociala medier. Här på Godare delar hon med sig av populära recept på bland annat kärleksmumssnittar, kanelbullesockerka och prinsessbiskvier.

Visa 26 recept