Fried rice med räkor och kyckling
45 min
En härlig kycklingrätt som du gärna kan servera med polenta eller ett gott surdegsbröd. Om du föredrar kyckling med skinn är det bäst att steka kycklingen i oljan först (med skinnsidan neråt) och sedan ha i all smaksättning.
Recept ur Samantha Santambrogio-Öberg nya kokbok Al dente.
45 min
45 min
45 min
1 h 10 min
30 min
40 min
30 min
30 min
1 h
1 h
35 min
15 min
1 h 15 min
30 min
40 min
45 min
30 min
30 min
1 h 15 min
30 min
2 h
45 min
45 min
45 min
1 h 10 min
30 min
40 min
30 min
30 min
1 h
1 h
35 min
15 min
1 h 15 min
30 min
40 min
45 min
30 min
30 min
1 h 15 min
30 min
2 h